Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kutyasuli 3. alkalom

2012.04.29

Ezen a hétvégén megint csak 1-szer mentünk, de azt hiszem elég is volt. Azóta is csak kimerülten heverek itthon. Most vasárnap voltunk, húúú jó sokan voltunk, és nagyon sütött a nap.

Már amikor elindultunk gondoltam, hogy itt bajok lesznek. Beszálltam a kocsiba és nagyon meleg volt. Szerettem volna kiszállni, de mire feleszméltem, addigra már be is csukódott az ajtó. Ma csak "anyával" mentünk, mert "apa" dolgozni ment. 

 

img_0522.jpg

 

Ma megint tanultunk új dolgokat, szerintem ügyes voltam, mert sokat dícsértek, de "anya" szerintem megőrült... Hozzá nem szokott módon igen erélyesen kiabált rám mindíg, és nagyon rángatta a pórázt, amikor kicsit lustálkodtam. De aztán végül megdícsért. Szerettem volna közben játszani is egy kicsit, de nem engedte, még egy nagy pofont is kaptam, amikor felugrottam egy puszira az arcához. Mi baja van? Én csak szeretni akartam...

Az engedelmességi oktatás után maradtunk az őrző-védőn is. Jött egy alak, és ostorral csapkodott felém, meg felhergelt valami párna félét rángatva. Hiába ugattam rá, meg morogtam, nem hagyta abba. Nagysokára aztán végre megkaptam azt a párnát, és el is vihettem magammal kicsit játszani. Nem tartott sokáig, mert aljas módon elvették tőlem. Nagyon trükkösek voltak. És "anya" is benne volt a buliban. 

Egy kis hiszti ma is volt, de valahogy nem volt semmi hatása. Pedig a múltkor bevált, nyűszítettem egy kicsit és mehettünk haza. Most tök hiába nyüsszögtem, csak rámnézett és mondta hogy ÜL!

Végén aztán beültünk hűsölni kicsit az árnyékba. Jó kis fárasztó nap volt!